Reisatreffet 2024 avviklet

Reisatreffet 2024 avviklet

Publisert av Torbjørn Evanger den 01.07.24.

Det er fantastisk hyggelig å treffe likesinnede som er opptatt av å ta vare på den motorhistoriske kulturarven. Det er blitt viktigere enn noen gang etter som dagens nye biler ruller på veiene uten forbrenningsmotor. De eldre kjøretøyene har et unik design og form. Dagens nye biler er stort sett like og representerer en annen tidsepoke. Årets utgaver på treffet mange kjøretøyer fra 50, 60,70 og 80 tallet men en var førkrigsmodell.  Et vidt spekter av kjøretøyer som en blir glad over å se. En stor takk til alle som kom på treffet.

Bakkeløpet fra Jubelen til Veibrink er blitt en fast del av innholdet i Reisatreffet. 1 motorsykkel, 1 lastebil og 23 biler kjørte løpet denne gangen. Idealtiden var i år satt til 4 min og 12 sekunder. Den som kom nærmest var Tony Theodorsen med 4.14 Andreplassen på 4,15 ble delt mellom Knut Pedersen og Tor Solheim. Gratulerer til dem.

Til slutt vil vi takke alle bedriftene i regionen som har sponset oss med premier og gevinster til lotteriet. Dere er fantastiske.

En stor takk til alle som har bidratt til at treffet ble vellykket nok en gang